Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Američan žaluje kliniku: Prý mu ukradli spermie!

Layne Hardin tvrdí, že klinika neoprávněně dala jeho spermie bývalé přítelkyni.
Layne Hardin tvrdí, že klinika neoprávněně dala jeho spermie bývalé přítelkyni.  (Autor: YouTube.com, profimedia.cz)
Autor: ČTK, lm - 
3. března 2013
09:32

Kuriózní žalobu na texaskou kliniku podal Layne Hardin z amerického státu Louisiana. Viní ji z účasti na krádeži jeho spermií a z oplodnění jeho bývalé přítelkyně.

Z tohoto "spiknutí" se narodilo dítě, jemuž jsou nyní dva roky - a Hardin na něj musí platit výživné, napsal zpravodajský server BBC News.

Muž proto nyní podal žalobu na kliniku Texas Andrology Services, která podle něj předala nádobku se spermatem jeho expřítelkyni Toby Devallové, aniž s tím on souhlasil. Podle Hardinova obhájce se Devallová ke spermatu dostala podvodem, a pak se nechala oplodnit. Klinika případ nekomentovala.

"Chtěl jsem zvracet, brečet, omdlít, když jsem to zjistil," svěřil se Hardin místní televizi.

Nejde o první podobný případ. V roce 2011 podal Joe Pressil z Texasu žalobu na svou někdejší přítelkyni a na kliniku pro léčbu neplodnosti, na níž se žena bez jeho vědomí nechala oplodnit jeho spermiemi. Výsledek soudu zatím není znám.

picpa ( 3. března 2013 18:36 )

Špatný zákon rovná se naše chudoba Rok od roku roste podíl domácností uvádějících, že současná ekonomická situace má vliv na změnu jejich nákupního chování. Zatímco v roce 2009 se změna týkala pouhých 22%, dnes je to plná polovina. Nejvíce pociťují složitou ekonomickou situaci zákazníci s nižším vzděláním, starší lidé a osoby s nižšími příjmy.  Za pokřivení trhu, za nárůst cen potravin a v neposlední řadě za nárůst stále většího počtu lidí, co musejí uzpůsobovat své nákupní chování může špatný Zákon o Významné tržní síle.

reggina ( 3. března 2013 11:06 )

A jak ten pan popsal prubeh kradezi?

santini ( 3. března 2013 11:00 )

To jsou přesně oni.Kdyby se narodilo x dětí a nemuselo se na ně platit,tak by semenili jak vzteklí.Ale protože se mu sáhlo na prachy,tak se,chudáčkovi,chce zvracet.To je teda úroda inteligence

luckavitaskova ( 3. března 2013 10:45 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat nejake penize. Je to na - www.DveBarvy.Chytrak.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

reggina ( 3. března 2013 10:06 )

Pritelkyne v noci se k nemu vloupala, podojila ho a s nadobkou odfrcela na kliniku. Kdyz se divam na foto toho chlapika.... no kdo by ho chtel dobrovolne rozmnozovat?

Zobrazit celou diskusi