Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Je to justiční omyl, křičela vražedkyně Vytopila po rozsudku

Autor: Ondřej Požár - 
26. října 2012
16:18

„Je to justiční omyl! Pana Vytopila jsem neznala, nikoho jsem nezastřelila,“ tvrdila po rozsudku žena ve žluté mikině s rozepnutým zipem, v němž se nabízel pohled na žlábek mezi prsy. A stejně jako žalobkyně se odvolala.  

Obnažený dekolt na soudce  nezabral! Za vraždu místostarosty Aleše Vytopila (†36) si Radka Pojerová (46), která po celou dobu procesu ráda ukazovala svá prsa,  odpyká totiž 15 let vězení.

Potrestán byl i její exmanžel Filip Onderka (38). Ten půjde sedět na tři a půl roku za nadržování k vraždě.

Ani kříž nepomohl

Jeho bývalá žena marně tvrdila, že zločin nespáchala. Od trestu ji neuchránil ani zlatý maltézský křížek po babičce, který nosí na krku.

Ten jí svíral zdravotní límec, jenž Pojerová podle soudce nosí zřejmě kvůli blíže neupřesněným zdravotním potížím.

Video  Soudce trestá exmanžele za vraždu a nadržování a vyměřuje jim tresty.  - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Video  Soudce Tomáš Kurfiřt zdůvodňuje rozsudek. Podle něj se trestní senát při rozhodování řídil hlavně získanými důkazy.   - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

zs547 ( 28. října 2012 05:07 )

O motivu Antalove zabit Vytopila rovnez svedci jeji unahlene zavery na jejim facebook hned nasledny den po vrazde. Aniz by vedele, proc se ji milenec necely 1 den neozval na mobil, tak udajne napsala "Jestli vyhasl tvůj život, tak já umírám taky." A proc dosla k takovemu zaveru tak rychle? viz. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/164008/milenka-den-po-zmizeni-vytopila-take-umiram.html Dale zde mame unahlene volani milenky na Policii hned nasledujici den, co se ji neozval na mobil. To je normlani mit takovy abnormalni strach o podnikatele, politika, a dvakrat zenateho dospeleho chlapa? Ve svedecke vypovedi Antalove pred soudem Antalova popisuje hledani Vytopila hned den po vrazde. Druhý den ráno v sobotu totiz jela do Hrotovic, kde se setkala s Onderkou: "On mi tvrdil, že schůzka s Alešem nebyla. Tak jsem ho prosila, zda by ještě pohlídal dcerku a jela jsem do Brna za paní Vytopilovou hledat Aleše. Se Silvií Vytopilovou jsme pak jely do Mariánského údolí, kde jsme našly Alešovo auto. Pak ona zavolala policii a přijeli tam rodiče Aleše, jeho bratr a také Filip Onderka" viz. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/183181/pritelkyne-mistostarosty-vytopila-alese-zabili-kvu li-me-dceri.html

zs547 ( 28. října 2012 04:52 )

Onderka je navic kuchar a ma mnohem vice sil nez Pojerova. Pojerova mohla tak akorat byt zainteresovana na tom, aby se k ni manipulant Onderka vratil, protoze nechtela byt sama v jejim veku. Onderkovi to ale bylo jedno. Vyhovovala mu jako matrace, to jiz dostatecne svedci o jeho bezcitnem charakteru. Pojerova mela 36 kil, kdyz udajne natahovala spoust na pistoli. Kazdy vi, ze i muz ma problem pruzinu pistole natahnout, natoz vyhubly kostlivec Pojerova. Podle informaci Blesku Vytopilovi polamali veskere kosti, coz fyzicky dokaze jen Onderka, viz http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/169254/zavrazdeny-mistostarosta-vytopil-pred-smrti-ho-zre jme-mucili.html. Dale, Vytopilova hlava byla vyrezana profesionalne. Onderka je kuchar, Pojerova je erosenka. At si udela zaver kazdy soudny clovek, kdo je z tohoto paru schopny profesinalne rezat "maso" od kosti. Plus informace nize a mame jasno. Onderka chladnokrevny zavistivy emocne nevyspely vrah, Pojerova emocne ztroskotana zena zavisla psychicky na Onderkovi. Onderka se nechal zmanipulovat Antalovou a vidinou jejich spolecnych penez z pozustatku Vytopila, z prislibu firmy a podnikatelskeho zivota, ktery tak financne imponoval Antalove, a moznym prislibem obnoveni vztahu mezi Antalovou a Onderkou, kteri nakonec maji spolecnou dceru. Pojerova tomu jen prihlizela, chtela Onderkovi v jeho dabelskych planech pomoci a je rovnez vinna z napomahani k vrazde. Zabijel a kuchal ale Onderka, kteremu nalezi plny trest.

zs547 ( 28. října 2012 04:40 )

To znama: Takze Vy ji tedy znate osobne? Nebo ted lzete. Pokud ji znate osobne a trvdite, ze je schopna vrazdy. A jak to vite? Pani Pojerovou jste videla vrazdit? Nebo ted vasnive fantazirujete, protoze v tom mate taky prsty. Pavla Antalova, citova manipulantka, ktere "nema rada" Pojerovou, moralni autorita, ktera ji "preje smrt", a erosenka ekonomicky zainteresovana do penez pana Vytopila, viz jeji financni a majetkove prevody hospod Vytopila vyhradne na jeji osobu, o necem svedci. Minimalne o motivy Vytopila zabit. Dale zde mame onen milostny trojuhelnik Antalova,Vytopil, Onderka. Onderka, 17tisicovy mensinovy podilnik v soukrome firme teto trojky a byvaly manzel Antalove, ktery pouzival Pojerovou jako "matraci", takze k ni nic necitel, osoba se spolecnym ditetem s Antalovou, takze mel k Antalove vztah, a moralni autorita co "jen" prihlizela vrazdeni udajne Pojerove, ktera trpi anorexii a ma 36 kilo v den vrazdy, coz ani ji neumoznuje natahnout tezkou kovovou pistoli, je podle Antalove udajne nevinen. Jiste ze je nevinen, protoze jinak by Antalova prisla o jedineho milence a krom toho, otce jejiho ditete. Antalova Pojerovou nesnasi, preje smrt, a tak je to pro Antalovou vyhodna pozice tvrdit, ze Pojerova "jiste" vrazdila. At si kazdy udela vlastni nazor.

znama ( 27. října 2012 17:56 )

Kdo by znal paní Pojerovou osobně, nemohl by o ní nikdy říct že není schopná něco takového udělat. Je to vypočítavá mrcha, která je schopná udělat cokoliv, aby se k ní Filip vrátil. A aby Pavli co nejvíc ublížila. Je to prostě zákeřná ***. A měla dostat doživotí.

kathryn ( 27. října 2012 13:47 )

Bývalá k..... Hlavně je to provedli obzvlášť zavrženíhodným způsobem. Patnáct let je málo.

Zobrazit celou diskusi