VIP Prostřeno! odhalí, jak vaří české celebrity

Koncept tradičního pořadu, kde se lidé z různých koutů České republiky snaží své protihráče nasytit, ale zároveň také porazit a získat tak odměnu 40 tisíc korun tentokrát vezmou do svých rukou české celebrity. VIP Prostřeno! můžete celé léto sledovat na TV Prima od pondělí do čtvrtka od 20 hodin.

Co nás ve VIP Prostřeno může potkat?

Hvězdy letního VIP Prostřeno! se nebudou během osmi letních týdnů snažit své protihráče i diváky jen nasytit, ale i pobavit a možná i překvapit. Celkem osm týdnů budeme „v kuchařských zástěrách“ na televizních obrazovkách potkávat známé tváře z televizních pořadů a seriálů.  A protože budou mít tito herci od seriálů,pořadů, filmů a divadel na léto volno, doufejme že se v kuchyni pořádně vyřádí.

Hvězdy ve VIP Prostřeno! Budou ovšem soupeřit nejen se svými kolegy z branže ale také o diváky. Konkurenční TV Nova také připravila letní koncept pořadů a na stejný čas VIP Prostřeno zařadila novou reality show Farma, kde se 12 odvážlivců bez vymožeností civilizace utká o 1 milión korun.  

A kdo se nám v letním VIP Prostřeno 2012 představí. Například herecké hvězdy seriálu Cesty domů a nebo představitelé z připravovaného seriálu Obchoďák.

Výhry z pořadu VIP Prostřeno nejsou narozdíl od těch z Prostřeno! v hotovosti, nejúspěšnější celebrita týdne vyhraje zájezd do některé z evropských destinací.

Chci znát všechny podrobnosti o VIP Prostřeno!