Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Je to opravdu tak – ve Štědré Bleskovce má KAŽDÝ hráč OPRAVDOVOU ŠANCI vyhrát! Počet výher bude tím vyšší, čím méně výtisků Blesku s hracími kartami zůstane na stáncích.

Není nikdo, kdo by věděl, v kterém z několika set tisíc výtisků Blesku je vložena poukázka na milion korun! Celá hra se chystá na mnoha od sebe zcela oddělených frontách, šance jakkoli zmanipulovat její průběh je absolutně NULOVÁ.

Karty z Anglie

Všechny hrací karty se tisknou ve Velké Británii. Pak se na různých místech v Česku a na Slovensku vkládají v tiskárnách do právě vyrobeného Blesk tv MAGAZÍNU. Dodávky pak celý náklad rozvezou do trafik a stojanů českých a moravských marketů.

Nikdo z tiskáren ani na Ostrovech ani v České republice nezná a nemůže znát výherní kombinace čísel. Ty totiž až následně vygeneruje počítačový program (jiný, než který sestavoval číselné kombinace na karty) a deník Blesk a Nedělní Blesk každý den 6 až 15 z nich otiskne a v ideálním případě by denně mělo vyhrát 91 lidí!

A jak bude přibývat zveřejněných čísel, bude Blesk také zveřejňovat aktualizovaný seznam všech šťastlivců, kteří se přihlásí o své denní výhry.

Otázka o milion

Ve čtvrtek 23. května pak zveřejníme OTÁZKU O MILION pro ty, kdo budou mít na kartě vyškrtána všechna čísla v horním »milionovém« řádku, a jeden z těch, kdo ji správně esemeskou zodpoví (v pořadí 1125.), bude mít velmi příjemný telefonát: „Gratulujeme, díky Štědré Bleskovce jste milionářem!“

Třeba to budete zrovna vy! S Bleskem má šanci KAŽDÝ!

Rozdali jsme už 25 000 000 Kč!

Ti nejhravější dobře vědí, že Bleskovku hrajeme už pátým rokem. Poprvé se nám ale podařilo vyčíslit, že jsme za tu dobu rozdělili mezi čtenáře výhry v hodnotě téměř 25 000 000 korun! Z těchto šesti jsme jen v průběhu loňského roku dokonce udělali milionáře!

BLESKmobil spustil prémiové SMS

Všichni zákazníci BLESKmobilu mají od května automaticky povolené používání tzv. prémiových SMS. Tedy služby, díky které mohou posílat dárcovské esemesky, volat na čísla začínající číslicí 9 či se účastnit SMS soutěží… A to se může hodit, vždyť už zítra startuje Štědrá Bleskovka o 4,5 milionu korun a na fi nálovou otázku budete odpovídat právě přes SMS.

Jak fungují Premium SMS? Služba funguje prostřednictvím zaslání objednacích Premium SMS (vždy dle návodu) na určené sedmimístné číslo ( 90x xx AB). AB určuje cenu za jednotlivou SMS. Například esemeska poslaná na číslo 907 99 15 by vás stála 15 korun včetně DPH.

Fotogalerie
6 fotografií

Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy