Velká hra o pět milionů. Každý den stírejte – každý den vyhrávejte! Ve finálových kolech hrajeme o 2 auta a až milion na ruku! 


1. Soutěž je rozdělena na tři soutěžní kola, každé z těchto kol je rozděleno na dvě části. S jednou hrací kartou, která je popsána níže, se hrají obě dvě části soutěžního kola (vždy jedna hrací karta pro jedno kolo soutěže).
První část soutěže se nazývá „Hra o denní ceny“.
Druhá část soutěže se nazývá „Hra o hlavní cenu“, ve které o vítězi rozhodne nejpřesnější odpověď na soutěžní otázku.
V každém soutěžním kole bude probíhat zároveň „Hra o denní ceny“ i „Hra o hlavní cenu“.
Každé ze tří kol Soutěže začíná vydáním hrací karty.

Hra o denní ceny: V deníku Blesk od pondělí do soboty a v Nedělním Blesku budou postupně zveřejňována herní čísla. Pokud se některé z těchto čísel bude shodovat s čísly na hrací kartě určené pro toto soutěžní kolo, setře účastník soutěže příslušné políčko s číslem. Pokud účastník takto v průběhu jednotlivých kol najdete pod setřenými čísly v boxu pro konkrétní výhru 3 stejné symboly, vyhrává výhru přiřazenou k tomuto boxu, kromě boxu přiřazenému hlavní ceně – autu (v případě 1. a 2. kola) nebo milionu (v případě 3. kola).

Na webových stránkách blesk.cz/hra jsou taktéž každý den po dobu konání hry zveřejňovány tzv. Šťastná čísla – číselné kódy, které jsou ve spodní části každé hrací karty. Pokud hráč objeví zveřejněné Šťastné číslo na své kartě, vyhrává denní výhru, které je na stejných webových stránkách každý den uveřejněna.

Tato výhra mu bude osobně předána nejpozději do 14 dnů po ukončení soutěže. Podmínkou získání výhry je její nahlášení na výherní linku 241 095 562 nebo 476 443 444 v době mezi 8. a 12. hodinou v den, kdy byla výherní čísla uveřejněna, nebo mezi 8. a 12. hodinou dne následujícího. Výhra bude poskytnuta pouze v případě jejího uplatnění ve výše uvedeném termínu a po telefonickém oveření platnosti hrací karty se správně setřenými políčky nebo Šťastným číslem. Řádně nebo včas nenahlášené výhry propadají ve prospěch organizátora soutěže.

Hra o hlavní cenu: Pokud účastník v průběhu jednotlivých kol najdete pod setřenými čísly 3 stejné symboly v boxu označeném v 1. a 2. kole Hra o auto a ve 3. kole Hra o MEGA, postupuje do 2. části soutěže. V prvním a druhém kole se soutěží o Ford Ka Titanium 3D. Ve třetím kole lze nalepit na hrací kartu kupony, které jsou na hracích kartách prvního a druhého kola hry. Jeden nalepený kupon znamená hru o 750 000 Kč, dva hru o 1 000 000 Kč, žádný hru o 500 000 Kč.

Poslední hrací den každého soutěžního kola bude v deníku Blesk otištěna soutěžní otázka pro příslušné soutěžní kolo. Účastník soutěže vepíše odpověď na tuto soutěžní otázku do políčka označeného na kartě „Odpověď na soutěžní otázku“ a zašle hrací kartu na adresu: megaBleskovka, P.O.Box 2002, Kafkova 19, 160 41  Praha 6, nebo vyplněnou hrací kartu odevzdá na recepci společnosti Ringier ČR v Praze, na adrese Komunardů 42, 170 00 Praha 7, a to tak, aby karta byla doručena (odevzdána) do pěti pracovních dnů po zveřejnění soutěžní otázky. Organizátor soutěže poté z platných hracích karet, které mu budou na místa a ve lhůtě uvedené výše doručeny, vyhodnotí nejpřesnější odpověď. Tři soutěžící (vždy jeden pro každé soutěžní kolo), kteří zašlou správně vyplněnou hrací kartu s nejpřesnější odpovědí a kteří splnili všechny podmínky vyplývající z pravidel soutěže, vyhrávají nový Ford Ka Titanium 3D v případě 1. a 2. kola a finanční hotovost ve výši 500 000 Kč, 750 000 Kč nebo 1 000 000 Kč v případě 3. kola. V případě více shodných nejpřesnějších odpovědí rozhodne o výherci krátký vědomostní test, který proběhne v sídle společnosti Ringier ČR. Předání automobilů a hotovosti výhercům proběhne do 14 dnů po vyhodnocení soutěže, a to v některém z pražských autosalonů (automobily) nebo v sídle společnosti Ringier ČR (hotovost).

Hrací karta bude distribuována s vydáním deníku Blesk. Až do vyčerpání zásob může být také zaslána přímo zájemci na základě telefonátu na infolinku 241 095 565 nebo 476 443 443.
Hrací karty je dále možno zdarma vyzvednout na recepci sídla společnosti Ringier – Komunardů 42, 170 00 Praha 7, v pracovní dny mezi 9.00 – 16.00 hod.

Předpoklady platnosti hrací karty: kartu vydal organizátor soutěže pro jedno určité kolo soutěže, karta je chráněna bezpečnostním kódem, v herních boxech nejsou střena jiná čísla než již zveřejněná, karta není poškozená nebo nečitelná. Karta musí dále obsahovat požadované údaje, je-li možné je vyplnit, a dále jde-li o Hru o hlavní cenu, musí obsahovat správně vyplněná pole a odpověď na soutěžní otázku. Karta je chráněna proti zneužití bezpečnostním kódem.
V případě sporných výher (hrací karta se setřnými i jinými čísly, než doposud taženými, poškozená karta apod.) rozhoduje o platnosti či neplatnosti výhry pořadatel.

Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za ztrátu nebo nedoručení hracích karet na uvedenou adresu. Účastí v soutěži – tzn. odesláním či odevzdáním vyplněné hrací karty organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže. Účastí v soutěži se všichni účastníci soutěže zavazují dodržovat i její pravidla. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Blesk a v Nedělním Blesku v případě výhry, dále dává souhlas s tím, že společnost RINGIER ČR a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu neurčitou, k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti RINGIER ČR a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kontroly pravosti a platnosti hrací karty, jakož i všech podmínek pro účast ve hře a posouzení nároku na výhru.V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Organizátor si dále vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla. Nevyzvednou-li si výherci výhry, či neposkytnou-li součinnost k tomu aby jim výhry mohly být řádně předány nejpozději do dvou měsíců ode dne oznámení jména výherce, propadají výhry ve prospěch organizátora soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a.s. a jejich rodinní příslušníci.