Teď ho zatkla policie, a hned s několika miliony v krabici od bot. Očividně byl i odborníkem na to, jak si zařídit ze středočeských nemocnic prachy. Jeho činorodost jej zjevně dovede až do vězení. Bylo by to dobře pro Českou republiku.

Korupce politiků je největším problémem naší země. A je zajímavé, že ti politici, co hlasitě bojují proti korupci, jsou často ti nejzkorumpovanější. Doktor Rath ještě v neděli útočil na ministra zdravotnictví kvůli korupci kolem zdravotních pojišťoven. Určitě se nespletl. Jiný bojovník proti korupci, Radek John, který tak skvěle tepal nešvary v televizi Nova, má skvělý návod, jak ždímat peníze z VZP.

Předražený časopis Pohoda pojištěnce je toho důkazem. Drzost, s níž u nás zkorumpovaní politici bojují proti korupci, je odzbrojující! Zloděj volá: Chyťte zloděje! Komu máme v této zemi vlastně věřit? Nevěřme prostě tomu, kdo se hlasitě dere k moci pod praporem svatosti.

Doktor Rath patřil k těm nejzarputilejším bojovníkům o moc a choval se přitom jako svatý dobytek. Dnes má to, co mu patří. Z ostudy kabát. A ty své svaté řeči si může strčit do krabice od bot.

Bohužel je tu ještě hodně dalších svatoušků, které je potřeba zavřít.

Fotogalerie
28 fotografií