„Koukejte, jsem těhotná!“ jako by za Rosolovou říkalo bříško na fotce z města Potschefstroom, kde společně s parťačkou Zuzanou Bergrovou a dalšími atletkami ždímají litry potu při nabírání kondice.

Vedro jim na náladě neubírá

I když jim chybí další dvě členky populární české štafety Hejnová s Bartoničkovou, při tréninku se skvěle baví. Rosolová dokonce ukázala své těhotné bříško. Míněno oteklý pupík, který dokáže neskutečně vyšpulit!

Denní teploty kolem 30 stupňů, jasná obloha. Paráda, co jiného si přát? Jenže příprava atletek není jen o vtipkování. Tvrdě se maká!

„I přes nějaké bolístky stále pracujeme,“ vzkázala z Afriky členka třetí nejlepší štafety na 4x400 metrů z ME v Helsinkách. „Naštěstí nejsou vedra, kde by člověk omdléval. Stále nám svítí sluníčko, jen jeden den nám pršelo, ale za chvilku se to vybralo.“

Fotogalerie
3 fotografie

Bydlí s parťačkou

Denisa se před náročnou přípravou ubytovala v malém domku se štafetovou parťačkou Bergrovou. Aby si trochu oddychly, vyrazily společně na lví farmu, kde si pochovaly malé kočičky. Ale bylo to jen na skok, pak už je zase čekal náročný program…