Na konci léta nechal manželku Marcelu (40), syna Patricka (18) a dceru Kláru (15) v rodinném domku v Hluboké nad Vltavou a kvůli milence se odstěhoval. Blesku pak Poborský ve středu jen stručně sdělil: „Nerozvádím se.“

Velké výdělky

Je jasné, že i přes několikaměsíční vztah s Andreou Tomšů (34) má bývalá hvězda české reprezentace pramalou touhu řešit rozvázání manželství. Půjde totiž o velké peníze. Poborský si během kariéry vydělal stamiliony – vždyť hrál za Manchester United, Benfiku Lisabon či Lazio Řím. Navíc se mu daří i v podnikání. Jako když si s manželkou přišli na několik milionů díky spekulacím s pozemky v Hluboké.

Reality

Aby člověk zjistil, jakým směrem fotbalista rád investuje, stačí zajet do Českých Budějovic. Kromě vilky s bazénem a přilehlé velké zahrady totiž spolu s Marcelou vlastní dva činžovní domy v centru města jen pár kroků od náměstí a byt v panelovém domě na kraji jihočeské metropole. Kromě toho je na oba manžele napsán i pražský byt. Ten se nachází v Pařížské ulici – tedy na vůbec nejlukrativnější adrese v Česku. Vždyť na této třídě světového formátu se za bydlení platí v řádech desítek milionů! „Právě v něm teď Karel žije,“ říká zdroj z jeho okolí.

Rozvod Každopádně, jak potvrzuje Marcela, co bude dál, je ve hvězdách. „O rozvodu jsme se nebavili,“ přiznala.

Fotogalerie
7 fotografií