Švengerovu fotku dostaly modelky o víkendu na mobil. Člověk, který se ve zprávě představil jako Milan, jim skládal komplimenty a vyzýval ke konverzaci. Nadělalo to pořádnou paseku! Modelky jsou totiž zadané a odpálkovaly ho. Mašlíková vše uveřejnila na facebooku.

A v tom je právě ten největší průšvih. Zadaný je totiž i gólman – šest let chodí s přítelkyní Sandrou. Jasné je, že nahou fotku určitě udělal on, neboť ho prozradilo tetování. Sandře má zřejmě co vysvětlovat a podle informací Blesku má doma pořádné peklo!

Bylo to z žertu?

Jestli je to pomsta někoho, kdo mohl fotku ukrást, nebo Švenger opravdu modelky uháněl, není stále jasné. Nicméně faktem je, že se to nesnažil vyvrátit, ač k tomu měl příležitost. „Nechci se k tomu vůbec vyjadřovat,“ vzkázal přes svůj mateřský klub hráč, který nyní hostuje ve slovenské Senici.

Očista v kostele

Že je Švenger věřící, prozradil v prosinci 2007 v magazínu Hattrick. Už jako puberťák začal chodit do kostela. „Zajdu tam, když mě čeká něco, co si hodně přeju. Pomodlím se a odejdu úplně čistý,“ svěřil se tehdy fotbalista.

Fotogalerie
6 fotografií

Náboženská tetování

Na těle má i řadu náboženských tetování. Například anděla na levé paži, pod nímž stojí nápis: Sláva bohu. Anebo kříž s prosbou: Ježíši, modli se za nás. „Přišlo to samo. Dostal jsem chuť nechat se tetovat,“ řekl brankář.

Obrázky pro něj mají zvláštní moc. „Tetování mi dodává nepopsatelnou sílu. Mám před tím respekt a ukazuje mi správný směr,“ vysvětlil gólman, který tehdy chytal za reprezentaci do 21 let.