Normálně chytá do ruky fotbalové míče, ale teď v ní svíral svoji chloubu. Gólman Švenger (v současnosti na hostování ve slovenské Senici) se vyfotil nahý a tyhle pikantní snímky došly až na telefon známým českým kráskám.

Nic nevyvrátil

Kdo je poslal? To se zatím neví. Dotyčný odesílatel zpráv se však v esemeskách jako Milan Švenger představuje.

Brankář ale dnes Blesku nebral telefon, pak si ho dokonce vypnul. Přes Spartu nakonec vzkázal, že celou situaci nebude komentovat. Každopádně se ani nic nesnažil vyvrátit.

K modelkám se fotky dostaly v sobotu večer. Zprávy jim chodily i v neděli. Tedy v den, kdy Švenger chytal utkání v Myjavě - ovšem jen před a po zápase.

Zatímco Hanychová fotku a následných 13 textovek neřešila, Mašlíková se pochlubila na facebooku. „Je to zvláštní forma seznamování,“ vtipkovala. Na svém profilu vyvěsila fotku s tím, aby ostatní hádali, o koho jde.

Byl odmítnut

Mašlíková si od »Milana Švengera« přečetla celkem 8 zpráv. Blesku přiznala, že se s fotbalistou, který má 6 let přítelkyni, zná. „Před třemi roky nás seznámila moje kolegyně v baru. Chvíli jsme si povídali, ale pak už se neviděli,“ tvrdí Mašlíková.

Fotogalerie
6 fotografií

Hanychová se o Švengerovi vůbec nechtěla bavit. „Odmítla jsem ho s tím, že mám přítele, ať už mě nekontaktuje,“ řekla Blesku Hanychová.

Mašlíkové nakonec bylo gólmana líto. „Asi se za něj někdo vydává, podepisuje se sice jako Milan Švenger. Někdo si z ně nejspíš pěkně vystřelil,“  nastínila prsatá blondýna.