Hned při příjezdu před areál bylo jasné, že to bude velkolepá událost. Před chalupou vyrostlo obrovské lešení, na kterém byl postaven prostorný párty stan pro stovku svatebčanů. Vedle budovy pak byl přichystaný altán na obřad.

Svatbu moderoval Mareš

Celou akci si vzal na starost manažer Ptáčníkové Josef Jindra, jenž penzion s Neumannovou vybudoval a spoluvlastní. Bývalá slavná lyžařka však nedorazila, protože je v Itálii i s Jindrovou dcerou Lucií. Za družičku však šla další Jindrova stejně stará dcera Kristýna, kterou má se svou partnerkou Martinou Cachovou.

Moderátorem svatby byl Leoš Mareš. S Jindrou se dobře znají, jelikož Marešovi zajistil během MS v lyžování v Liberci moderování za slušné peníze.

Dorazila i zpěvačka Monika Absolonová s přítelem. Obřad, jenž začal až ve 4 odpoledne, vedl známý polský farář a sportovní nadšenec Zbigniew Czendlik.

Holubům se nechtělo

Ženich s nevěstou byli v bílých šatech jako dvě hrdličky. Ty živé chtěli novomanželé pro štěstí vypustit na svobodu, ale ptáčkům se moc nechtělo. „Asi se jim tady s námi líbí,“ žertoval Svoboda a vyzval hosty k večeři, kde se podávala knedlíčková polévka a řízek s bramborovým salátem. „Slavit se bude do rána. O alkohol i během prohibice tu bude určitě postaráno. Nemějte strach,“ žertoval Leoš Mareš.

Fotogalerie
10 fotografií