Minulý týden kvůli jeho kiksu prohráli Jihočeši s Ostravou. V neděli na Letné zaváhal Řepka dokonce hned dvakrát... Není divu, že se mu po zápase nechtělo trmácet se spoluhráči autobusem do Budějovic. Zvlášť když měl tým včera pozápasové volno.

Dopingová kontrola

Na Letné ho navíc zdržela povinná dopingová kontrola, a tak ze stadionu zmizel téměř tři hodiny po závěrečném hvizdu. Ve svém nadupaném fáru měl viditelně naspěch, dvakrát dokonce projel na červenou a zastavil se až na Vítězném náměstí v Dejvicích. Cíl byl jasný – moderní pražské kasino, kde Řepkovi dělal společnost bývalý parťák a sparťanský obránce Tomáš Zápotočný, který momentálně zahřívá jen lavičku. Oba stopeři milují blikající bedýnky stejně jako fotbal. Ten však teď ani jednomu z nich nejde, a tak měli co rozebírat.

Kritika trenéra

Řepku po duelu na Spartě sepsul kouč Cipro, navíc se mu vysmáli bývalí spoluhráči. „Nehrál dnes dobře, to je neoddiskutovatelný fakt. Byl bych blázen, kdybych řekl, že jsem s ním dnes spokojený,“ hodnotil budějovický trenér Řepkův výkon. „Řepa to trochu nezvládl… I ten třetí gól nějak vypustil,“ rýpnul si o osmnáct let mladší sparťan Václav Kadlec, kterému veterán daroval první trefu. Není divu, že si modla sparťanských fanoušků musela dát oddych. „Pro mě je hraní relax,“ napsal fotbalista před rok e m ve své autobiografii. Dvojice se ale v kasinu zdržela jen tři čtvrtě hodiny. Pak každý vyrazil po své trase. Řepka razantně sešlápl plyn a zmizel ve tmě...

Fotogalerie
4 fotografie

Co dělal Řepka v neděli?

17:00

Začátek zápasu na Spartě proti Budějovicím

17:26

První chyba Řepky a gól sparťana Kadlece na 1:0

18:44

Druhá chyba Řepky a gól Kadeřábka na konečných 3:1

18:48

Konec prohraného a nepovedeného zápasu a následný odchod do šatny

18:55

Dopingová zkouška

19:45

Káva s masérem Stránským na Letné

21:33

Odjezd ze stadionu Sparty

21:36

Příjezd do kasina na Vítězném náměstí

22:20

Odjezd z kasina směrem na Jižní spojku