Olympijský turnaj v plážovém volejbale zatím přináší zajímavou podívanou. Nejen díky úspěchu českého páru Markéta Sluková - Kristýna Kolocová, pohledu na opálená a vypracovaná těla olympijských hráček, hráčů a také na působivý olympijský beachvolejbalový areál, který vyrostl v srdci Londýna na Horse Guards Parade.

I pod olympijskými kruhy totiž občas rozkvete pořádná láska. Vyprávět by mohla Slovenka Eva Czingeová (32). Se svým anglickým partnerem Tomem Holtem (33) se vypravili o víkendu do olympijských ochozů, kde na ni čekalo velké překvapení...

Olympijská láska v přímém přenosu

Oba se plážovému volejbalu aktivně věnují, byť na amatérské úrovni. A tak, když sehnali lístky na olympijský mač, zrodil se Tomovi v hlavě plán... V přímém přenosu, před patnácti tisíci diváky na stadionu a dalšími miliony u televizních obrazovek, zinscenoval po domluvě s pořadateli romantickou žádost o ruku!

"Vím, že to bylo neobvyklé, ale měli jsme lístky a já si pomyslel, že by to byl skvělý nápad. Byl jsem velmi nervózní, nechcete být odmítnutý před tisícovkami lidí," přiznal Tom reportérovi britského Telegraphu.

Během poločasové přestávky je vyvolali na kurt. "Neměla jsem tušení, co se bude dít a proč jsme v v písku. Potom si klekl na koleno a mně vyhrkly slzy z očí," vzpomíná Slovenka na životní zážitek.

Tom dostal do rukou mikrofon a bylo jasno. Dojatá Eva nezaváhala a souhlasila. Samozřejmě za nadšeného aplausu diváků. Nestává se vám každý den, že vyrazíte na sportovní klání, a ono se promění v takhle romantickou událost. Pokud vás tedy k slzám nedojímají některé výkony sportovců... 

Fotogalerie
8 fotografií