Karel Poborský (40, fotbalista)

e
Autor: e

Dvacetileté manželství Karla Poborského je v troskách. Bývalá hvězda fotbalové reprezentace opustila ženu Marcelu (40), se kterou má dvě děti, kvůli milence Andree Tomšů. S ní je 4 měsíce.

f
Autor: f

Koho podvedl: manželku Marcelu

Kolik zaplatí: desítky milionů

c
Autor: c
Jiří Hudler (28, hokejista)

Užíval si s prostitutkami, pak zase s realitní makléřkou. To Hudlerovi modelka Krainová před 3 lety neodpustila. „Ten pán je na úrovni suterénu. Nepřestává se mi z něj chtít zvracet,“ prohlásila.

Koho podvedl: přítelkyni Simonu Krainovou

Kolik zaplatil: 0

i
Autor: i
Tomáš Řepka (38, fotbalista)

Bývalý fantastický obránce podlehl před dvěma lety vnadům modelky Vlaďky Erbové. Kvůli ní se po 16 letech rozvedl s manželkou Renátou, s níž má dvě děti. Snoubenka Erbová mu porodila syna Markuse.

g
Autor: g

Koho podvedl: manželku Renátu

Kolik zaplatí: 131 měsíčně alimenty + ex žádá 27 milionů a luxusní dům

k
Autor: k
Jiří Šlégr (41, hokejista)

Konec vztahu s manželkou Kateřinou, se kterou má dceru Jessiku, oznámil před dvěma lety. Nyní žije s Miss ČR 2005 Lucií Královou. Své ex musí posílat alimenty ve výši 55 tisíc měsíčně.

j
Autor: j

Koho podvedl: manželku Kateřinu

Kolik zaplatí: 55 tisíc měsíčně za alimenty + ex žádá 120 milionů

l
Autor: l
Jan Železný (46, atlet)

Jan Železný, trojnásobný olympijský vítěz a světový rekordman v hodu oštěpem opustil před pěti lety manželku Martu a dvě dospělé děti kvůli přítelkyni, s níž měl dvouměsíční dceru.

Koho podvedl: manželku Martu

Kolik zaplatil: dům v Kosmonosech

d
Autor: d
Martin Jiránek (33, fotbalista)

Fotbalový exreprezentant a Miss Diana Kobzanová se dali dohromady v roce 2001. To byl Jiránek ještě ženatý a kvůli modelce se rozvedl. Po 3 letech byl prý nevěrný i Kobzanové, proto ho opustila.

Koho podvedl: přítelkyni Dianu Kobzanovou

Kolik zaplatil: 0

a
Autor: a
Milan Baroš (31, fotbalista)
b
Autor: b

Vsetínská modelka Eva Kiliánová v roce 2004 neodpustila Barošovi noční zálet s Kateřinou Průšovou, Miss ČR 2002. Nejlepšímu střelci EURO 2004 dala zbrusu nové kopačky!

Koho podvedl: přítelkyni Evu Kiliánovou

Kolik zaplatil: 0