Ronaldo ví, že sláva k jeho práci patří, přesto přiznal, jak ho někdy fanoušci otravují. Aspoň občas by chtěl svůj klid. „Musel jsem se s tím naučit žít, ale na druhou stranu je to ocenění za to, jak jsem úspěšný,“ řekl CNN World Sport.

Dostal nový sporťák

A co mu přesně vadí? „Lidé mě poznávají všude. Přál bych si někdy jít nakupovat, na kafe nebo do mekáče, aniž by mě poznali,“ svěřil se portugalský útočník, který včera dostal nového sporťáka. Od audi »vyfasoval« rychlý model R8.

Ronaldo: Nejsem arogantní

Načesaný modýlek promluvil také o své povaze, o níž si spousta lidí nemyslí nic dobrého. „Lidé mě posuzují navenek, ale neví, co jsem za člověka. Kdo mě zná, ví, že vůbec nejsem arogantní, jak se o mně tvrdí,“ upozornil Ronaldo, který se spíše považuje za přátelský typ.

„Všemu, co dělám, dávám sto procent. Jestli někdy na trávníku vypadám moc soustředěný a zamračený, je to tím, že chci vyhrát. Nejsem arogantní,“ zdůraznil borec, který v letošní sezoně španělské ligy nastřílel už 11 gólů. „Nesnáším prohry, jsem upřímný, přímý a nebojím se říct cokoliv. To je pravý Cristiano!“