Tomáš Berdych spolu s přítelkyní Ester Sátorová těsně před startem olympiády navštívil český olympijský dům. Blesk.cz ho proto vyzpovídal. Jak si věří?

"Co se týče mého prvního soupeře, je to menší technický hráč, který se dobře pohybuje, rád hraje čopovaný backhand a myslím si, že bude do prvního kola nepříjemným soupeřem," řekl o belgickém tenistovi Stevu Darcisovi (28).

Do tenisového turnaje, který se koná v Berdychově oblíbeném Wimbledonu, tenista od sponzorů dostal nový zlatý bag, který jeho samotného velice překvapil. "Ta taška je něco navíc, udělala mi velkou radost, navíc mezinárodní tenisová federace ITF má pravidla, kolik může být reklam na tašce, takže výrobci to pojali po svém a mně se ten nápad líbí," promluvil Berdych o svém novém bagu, který by mu měl přinést štěstí v olympijském turnaji.

Tenista mimo jiné prozradil, kde v Lodnýně vlastně bydlí. Žádná olympijská vesnice s úzkými a vrzajícími postelemi. Bydlí na hotelu a společnost mu dělá právě jeho přítelkyně.

 "Celý tým bydlíme přímo ve Wimbledonu, což se nám všem zamlouvá, protože na kurty můžeme jít v klidu pěšky a při tom shonu by to bylo náročné. Ester původně měla bydlet na druhém konci města, ale protože je to taková dálka, byla možnost, aby tu bydlela se mnou," dodal spokojený Berdych.

Fotogalerie
6 fotografií