Navrátilová září tak jako nikdy. Vítězství na osmnácti grandslamech ve dvouhře se s mateřstvím nedá srovnávat. „Úžasné. Moc mě to baví, ale je to taky dřina,“ řekla pro britský deník Daily Mail.

„Cítím se jako rodič. S novou rodinou chci trávit více času. Snažím se méně cestovat. Děti mi změnily život, ale v dobrém slova smyslu,“ prohlásila žena, která před dvěma lety vyhrála boj s rakovinou prsu.

Chtěla jsem vlastní děti

Jak už to vypadá, tak Navrátilová, která má za sebou bouřlivé rozchody s Judy Nelson a Toni Layton, se konečně usadila. „Chtěla jsem mít i vlastní děti, nedostala jsem k tomu ale příležitost. Ty roky jsou pryč, jsem nyní v přechodu,“ povídala Navrátilová, která v roce 1975 emigrovala do USA.

S ruskou kráskou chodí od roku 2006, jejich láska však vyšla najevo až o tři roky později. Nyní spolu žijí v Paříži. Lemigova, dcera sovětského plukovníka, podniká v kosmetickém průmyslu a má podivnou minulost. Francouzskému bankéři Edouardu Sternovi porodila v roce 2000 syna Maximiliena, který však v pěti měsících zemřel na následky vnitřních zranění.

Bulharská chůva, která o něj sotva pár dnů pečovala, pak záhadně zmizela. Její bývalý muž, blízký přítel francouzského exprezidenta Nicolase Sarkozyho, byl o pět let později zastřelen jinou milenkou během sadomasochistických hrátkách.

Fotogalerie
6 fotografií