Lidové duo, které rozmetalo dosavadní moderní představy o popularitě, ohromuje znovu. Evo a Vašku, tak kdy otevřeme na oslavu flašku?

„Nechme to osudu,“ snažili se vyhnout tématu na plánování dítěte Václav Ševčík (55) a jeho Eva (38). Ta se dosud zdráhá potvrdit dokonce i to, zda je stále Dvořáčková, nebo již paní Ševčíková!

Fotogalerie
4 fotografie

Interpreti megahitu Bílá orchidej, kteří se vyšvihli na vrchol muzikantské branže díky tisícům vesnic a milionům důchodců, při zmínce o miminku odvádějí pozornost. Mlží, jak se dá.

„Já o tom nevím, Eva taky ne. Dítě by spíš mohla mít moje Lucka,“ odkazoval Blesk raději na svou devětadvacetiletou dceru lidovými masami zbožňovaný Vašek, jinak také otec syna Davida (33). Cenným klenotem slavné a podnikatelsky zdatné dvojky z Moravy, je také jejich malá dcera Evička (5,5).

„Soukromí si však chráníme,“ vysvětloval Blesku neustále Vašek, kterému se teď honí nejvíc hlavou plány na květnové megakoncerty pod Řípem. Přijedou na ně desetitisíce jásajících příslušníků generace, která Evu a Vaška »udělala«! Bude ještě více popularity a z agentury pořadatele a exbaviče Petra Novotného vypadne ranec peněz.

Co si lze ještě více přát? „Chceme s naším publikem zpívat lidové písničky. A děvčata se budou líbat pod rozkvetlýma třešněma,“ zasnil se v úterý Vašek. Jako by se už viděl v roli opětovného tatínka.