Fei Lam je původem z Číny a díky svým kontaktům si přímo z čínské továrny objednal "náhradní díly" čínských bílých iPhonů. Na svých internetových stránkách je poté i s podrobným návodem, jak kryt včetně tlačítka "home" vyměnit, prodával za 280$ (cca 5000). Cena se může zdát hodně vysoká, ale součástí přední strany je i celý nový display.

Vydělává si na studia

Obchod s bílým vylepšovacím balíčkem zaujal i některá zahraniční média, čímž se Lam tak trochu proslavil. Údajně již na svém podnikání vydělat 130 000$ (cca 2,3 mil. Kč). Americkým novinám New York Observer se svěřil, že peníze chce použít hlavně na zaplacení školného na vysoké škole. Jeho snem je studovat počítačové technologie a byznys na New Yorské univerzitě.

Sám Lam přiznal, že mu přišly již nějaké výhružné dopisy od Applu, který žádá, aby svůj "malý" byznys ukončil. Apple totiž stále otálí a datum vydání bílé verze iPhonu 4 již několikrát odložil. Údajně je totiž jeho výroba náročnější než se původně zdálo. Dle posledních zpráv, by se měl oficiálně objevit na trhu na jaře... Fei Lam chce nadále v prodeji pokračovat.