Konkurence je obrovská, ale přesto se zatím zdá, že díky odvaze, mají trochu navrch holky z Prahy. Nebojí se odhodit pár svršků a ukázat víc než Brňačky. Ale ještě není rozhodnutno. Brňáci, stále máte šanci všechno napravit a síly vyrovnat.

Brňáci posílejte fotky krásných Brňanek a vy, Pražáci, nenechte se zahanbit a pošlete fotky krásných Pražanech na online@ringier.cz. V hlasování pak budete moci sami rozhodnout, kde se rodí ty nejkrásnější holky! Nezapomeňte napsat jméno a věk dívky.

Poté, co Blesk.cz informoval o zprávě deníku The Guardian, který Britům Brno vylíčil jako osvěžující a přátelské město lepší než Praha, mezi patrioty z obou měst se strhla bouřlivá diskuze.

Čtenáři svou řevnivost nijak nekrotí. Nejčastěji píší o tom, jak jsou Pražané nafoukaní, přehlíživí a sobečtí, zatímco Brňané jsou sice milí a veselí, ale ze závisti si věčně stěžují na Prahu i Pražany. Blesk.cz vybral ty nejzábavnější příspěvky z obou znepřátelených táborů.

Fotogalerie
19 fotografií

Brňáci Pražákům

Syslák: Jak můžete srovnávat Pražáky s Moravákama. Přece Moráváci jsou nejlepší borci a Moravačky nejhezčí holky.

Kamil: Praha je divné město, lidi zlí, holky ošklivý, a šalina tam jezdí ve sklepě....

Zdenál: Prahu oplotit, jeden vstup a jeden výstup. Na ten pověsit granát

Quasimodo: PRO BRNAKA: ale vždyť je nechej, jsem rád , ze jezdili pro vajno. Vždyť se dycky říkalo, že je dobré vino, špatné víno a víno pro Pražáky. Strýc pro Pražáky dělal "třeťák" fuj, sladký hajzl, co se nedal pít ani "prdelu a cufacky" :))

Pražáci Brňákům

Katt26: Brno .. to je diagnóza !

Prema: Jak já říkám, nejlepší "slivovice" je z Irska a nejlepší "víno" je z Plzně, tak proč se hádat kvůli Brnu :-D

Rom: Komu to mám nandat? Brňákům? Kdo to je? Co to je? Něco od brňavky?

Lukáš: Brňáci mají pořád něco proti Praze a to je ten rozdíl. Nás Brno prostě vůbec nezajímá. Praha se může srovnávat s Vídní , Mnichovem atd. Ale ne s malým Brnem.

Nejhezčí holky jsou...

Věčný spor mezi Pražáky a Brňáky se týká i něžného pohlaví. Brňáci se domnívají, že nejhezčí holky jsou od nich. Pražáci tvrdí, že to trapná lež, protože ty nejkrásnější jsou samozřejmě z Prahy.

Brňáci posílejte fotky krásných Brňanek a vy, Pražáci, nenechte se zahanbit a pošlete fotky krásných Pražanech na online@ringier.cz. V hlasování pak budete moci sami rozhodnout, kde se rodí ty nejkrásnější holky!