Celou dobu mi bušilo srdce,“ svěřila se o přestávce mezi jednotlivými vystoupeními modelka Katka, která rozhodně exhibicionistkou není. „Chtěla jsem překonat svůj strach,“ vysvětlila.

O akci se dozvěděla před pár měsíci díky novinovému článku. V té době si řešila svá trápení. Sžíral ji pocit toho, že nemá dokonalé tělo. A tak si řekla, že je tahle akce dostatečnou výzvou překonat své komplexy.

Na tajňačku

Rodina, ani přátelé to netuší. Nikomu jsem o tom neřekla. Kdybych se svěřila kamarádům, určitě by to mezi sebou začali sdílet na Facebooku. I proto mám masku,“ vysvětlovala Katka. „Užívám si tu anonymitu,“ popisovala své pocity.

Sama by masku rozhodně nesundala. „Asi by to byla léčba šokem, ale na to odvahu nemám. Obdivuji jiné modelky, které si to užívají i bez masky,“ vzhlížela k ostatním dvanácti ženám.

Takhle se odhalily dívky na výstavě v Bratislavě: 

Přestože je akce laděna do BDSM tematiky, Katka s touto subkulturou zatím žádné zkušenosti nemá. „Ráda bych se o tom dozvěděla více. Dnes jsem ale tady jen pro přijetí sebe sama,“ prozradila na závěr.

Fotogalerie
22 fotografií