„Já ji málem zabil. Úplně nehorázně. Dostala facku, že si normálně rozsekla támhle hlavu, ty vole,“ začal se chvástat taxikář v Mostecké ulici u Karlova mostu v centru Prahy, přičemž ho zastupitelé z místní radnice natáčeli na video.

Řidič z povolání měl na mysli událost z tohoto úterý, kdy měl fyzicky napadnout místní obyvatelku Amálii P., protože si stěžovala, že svým vozem blokuje průchod. Málem to schytal i zastupitel Prahy 1 Petr Kučera (Zelená za Jedničku), který s agresivním mužem mluvil během živého vysílání na sociální síti.

„Víš, proč máš křivý zuby, vole? Protože ty bys zasloužil, aby tě někdo nakopal do kun*y svý matce a fotra, aby si tě přem*dal. Takhle jednám s buzerantama, jako jsi ty. Klepe se ti pysk, vole, protože jsi nervózní. Abys nedostal pěstí,“ častoval urážkami a výhrůžkami zastupitele taxikář.

Po několika dalších minutách výměn názorů konečně dva taxikáři nasedli do svých vozů a přeparkovali tak, aby se místem dalo normálně procházet. Zůstává však otázkou, jakým způsobem se zde chovají mimo záběry kamer.

Případu se věnuje policie, která však zatím fyzické napadení z úterka přímo nepotvrdila. „Celou událost prošetřujeme jako podezření z přestupku proti občanskému soužití, věc předáme příslušnému správnímu orgánu k dořešení,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Fotogalerie
7 fotografií