Blondie dostal Vladimír od kamaráda. „Jeho fence se nečekaně narodila štěňata a tak mi jedno daroval,“ řekl Blesk.cz prodejce Nového prostoru Vladimír. Jenže před dvěma týdny utekla.

„Když jsem šel nakoupit do Albertu v metru na Můstku, nechal jsem ji pohlídat jedné paní. Blondie se ale něčeho lekla, vytrhla se i s vodítkem a utekla,“ popsal situaci Vladimír. Utíkala směrem na Jindřišskou a dál na Masarykovo nádraží. Podle informací, které kolují na sociálních sítích, někdo Blondie viděl v Italské ulici. 

Poslední informace o fence přinesla stránka Psí život: Od jedné z našich příznivkyň nám přišla fotka psa, který byl viděn minulé úterý v poledne v Charvátově ulici (za Májem u Národní třídy),“ napsali na Facebook s tím, že jde téměř jistě o ztracenou Blondie. 

Pejsek, kterého vyfotili u Národní třídy, je s největší pravděpodobností ztracená Blondie.
Autor: Psí život

Pejsek ležel před obchodem a vypadalo to, že na někoho čeká. Je tedy pravděpodobné, že se ho někdo ujal a teď se o něj stará.

Pomozte s pátráním

Blondie je rok a půl stará, na jaře očkovaná proti vzteklině a dalším nemocem. „Na všech tlapkách má bílé prsty,“ dodal Vladimír. Podle Facebooku Psí život se má u Vladimíra a jeho ženy moc dobře a je na ně hodně fixovaná. Pokud by ji kdokoli viděl, ať ihned volá na telefon 773 934 717.

Takhle vypadá fenka Blondie, po které pan Vladimír pátrá.
Autor: Facebook Psí život