Obrovská tragédie se v úterý v podvečer odehrála na silnici mezi Nelahozevsí a Velvary ve Středočeském kraji. Čelně se tam srazila dvě osobní auta, řidička jednoho z nich bohužel zemřela. Nehodu zavinil čtyřicetiletý řidič škodovky, který předjížděl na plné čáře. Na místě zasahují hasiči, policie i záchranáři Středočeského kraje.

„Řidič Škody Superb se při předjíždění na plné čáře střetl v zatáčce s vozidlem Kia, jeho řidička na místě zemřela,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské policie Monika Schindlová. „Jedno vozidlo zůstalo na vozovce, druhé skončilo ve svahu,“ doplnil mluvčí středočeských hasičů Jaroslav Gabriel.

S jednatřicetiletou řidičkou jely v autě její dvě malé děti. Obě utrpěly vážná zranění, tříleté dítě je mimo ohrožení života, mladší miminko, kterému ještě nebyl ani rok, o něj ale bojuje.

„Tři osoby utrpěly mnohačetná poranění. Byla nutná intenzivní lékařská péče, děti byly transportovány do nemocnice v Motole a v Krči, zraněný muž do Střešovic,“ řekla mluvčí středočeských zcáhranářů Petra Effenbergerová. 

Silnice je v místě nehody neprůjezdná, kdy bude opět otevřena, zatím není jisté.