Nová linka 913 vyjede z konečné Dolní Chabry a přes Kobylisy a Prosek pojede do Vysočan a na Žižkov, odkud zamíří ke Slavii a dále na Spořilov. Odtud bude pokračovat do Krče a dále na Libuš a přes Písnici na Točnou.

Novou trasu bude mít autobus 903, který pojede z Chaplinova náměstí přes Slivenec a Lochkov do zastávky Sídliště Radotín. Linka 902 bude prodloužena z Podbaby do Lysolají a na druhém konci trasy z Řeporyjského náměstí do Třebonic.

Linka 907 bude ve směru ze Smíchovského nádraží k okraji Prahy jezdit nově přes I. P. Pavlova, Hlavní nádraží a náměstí Republiky na Hradčanskou a dále do Nebušic a konečnou bude mít v Přední Kopanině.

Od Anděla pojede nově linka 908 přes centrum města do Malešic a dále až do zastávky Koloděje. Linka 909 bude na obou koncích prodloužena, a to do Suchdola a na druhém konci do Sídliště Rohožník.

Linka 911 pojede od Čakovického zámku do Sídliště Čakovice a zároveň na trase bude nová zastávka Cukrovar Čakovice. Linka 915 bude mít novou trasu od Cukrovaru Čakovice do Miškovic.

Cestující linkou 901 budou nově vystupovat na Smíchově v Plzeňské ulici před křižovatkou s ulicí Stroupežnického. Nástupní zastávka bude v Nádražní ulici v zastávce tramvají. Změny umístění zastávek se dotknou i linek 904 a 910.