Obyčejná chůze po ulici v Praze může přivodit nepříjemné situace. Nejspíš vyhýbání se kolemjdoucím na Andělu zapříčinilo, že se jeden z našich čtenářů zachytil svrchním kusem oblečení za poutač, který se nachází u tramvajové zastávky ve směru na Smíchovské nádraží.

Vzhledem k tomu, jakou „skobu“ měl tento předmět na mikině způsobit, může být ještě čtenář rád za tento výsledek. Pokud by kráčel pouze v triku, je otázkou, co by takový roh konstrukce reklamního nosiče udělal s končetinou.

Nepříjemnosti se dějí

„Celá situace nás velice mrzí. Tím spíše, že se snažíme instalovat nosiče, které by měly svým tvarem rohů a umístěním těmto situacím předcházet. Bohužel se mohou stát i takové nepříjemnosti. Právě proto jsou naše nosiče opatřeny naším logem a telefonním číslem,“ uvedl ve svém vyjádření Petr Horský ze společnosti Erflex, která má daný nosič na starosti.

Podívejte se na místo, kde k události podle čtenáře došlo:

Společnost dál ve svém vyjádření dodala, že proběhne překontrolování daného reklamního nosiče. V případě potřeby má dojít k jeho přesunu nebo posunutí do větší výšky tak, aby nadále nikoho neohrožoval.

Fotogalerie
8 fotografií