Letošní konvoj vedla hned tři auta. Na tom druhém seděla moderátorka Ester Janečková, která se průvodu Prague Pride účastní pravidelně. „Připadám si jako královna... Jen se musím přiznat, že už mě bolí čelist od úsměvu,“ smála se moderátorka, která seděla v automobilu s celou svou rodinou.

Hned za automobilem se objevily další známé osobnosti. Uprostřed čela průvodu šla jako každoročně primátorka Adriana Krnáčová. Zatímco loni zvolila růžovobílý outfit, letos přišla v modrém tričku a jeansech. „Letos jsem si zapomněla tričko v práci. Tak jsem sáhla po rychlé náhradě, aniž bych to nějak více promýšlela,“ prozradila primátorka.

Podívejte se na video z průvodu:

Premiéru na letošním ročníku měla zpěvačka Olga Lounová. Snažila jsem se sladit a vytvořit duhový outfit.... Rozhodla jsem se přijít, abych podpořila rovnoprávnost,“ svěřila se při cestě vstříc Letné.

Zatímco většina celebrit se chtěla ukázat v čele, našli se i tací, kteří splývali s davem, nebo se o to pokoušeli. „Rozhodl jsem se si to letos víc užít,“ vysvětloval Dominik Feri (TOP 09), proč se rozhodl jít v davu společně s většinou.

Podívejte se na fotky z průvodu:

Fotogalerie
107 fotografií