Po sedmé hodině večerní se rozezněly první tóny kapely. Koncert zahájila písněmi It's So easy a Mr. Brownstone z veleúspěšného alba Appetite for Destruction.

Postupně pak během večera následovaly hity jako Welcome to the Jungle, Estranged, Civil War nebo Sweet Child O' Mine, na kterou publikum hlasitě zareagovalo, stejně jako na převzatou Knockin' on Heaven's Door od Boba Dylana nebo Black Hole Sun od Soundgarden. Přídavky zakončila slavná Paradise City.

Video
Video se připravuje ...

Metro praskalo ve švech Efo

Fanoušci, kteří neukořistili lístky, které stály od patnácti set korun do tří tisíc, si koncert užili i tak. Stovky lidí totiž postávaly za ploty. Tam všichni posedávali a tančili na známé hity. To, že neviděli kapelu, jim na zábavě neubíralo.

Po desáté hodině se pomalu, ale jistě začaly davy hrnout do metra. A to ještě předtím, než kapela dohrála. Důvodem byly oprávněné obavy z tlačenic v soupravách. S poslední písničkou se totiž do stanice nahrnuly tisíce fanoušků. Právě kvůli koncertu byla doprava od půl jedenácté večer posílena. Ani to však nestačilo.

V půl jedenácté se všichni snažili dostat do jednoho vlaku. Metro přitom jezdilo každé tři minuty. Ovšem opilí posluchači si nedali říct a neposlouchali ani výzev z reproduktorů metra, které ponoukaly k rozmístění se po celém peronu. První vyjíždějící vlaky z Letňan tak připomínaly přecpané vagony z Asie, kde se na sebe pasažéři lepí jako sardinky. Postupně se ale situace uklidnila a vše se obešlo do půlnoci bez vážnějších problémů. 

Podívejte se na fotografie z akce:

Fotogalerie
37 fotografií