Dan Bilzerian je známý miliardář, který se vyžívá v pokeru, spoře oděných ženách a také zbraních, alkoholu a drogách. Svým bohatstvím hýřil v posledních hodinách i v Praze. Přicestoval v úterý s modelkou Lauren Blake po boku a kamarádem Billem Perkinsem, který je rovněž zazobaným fanouškem pokeru, vnadných dam a rozhazování peněz.

Společně vyrazili na cestu po pražských památkách, jako je Pražský Hrad, Zlatá ulička, Staroměstské náměstí a Karlův most. Právě zde Bilzerian nabídl v přepočtu půl milionu korun tomu, kdo přeplavě Vltavu na druhý břeh. Hamoun, který se nabídl, se v řece málem utopil, to ale miliardáře netrápilo.

Bilzerian s Perkinsem pak zavítali do víru velkoměsta – první zastávka byla v „perníček shopu“, jak to Bilzerian nazval, kde si nakoupili tradiční český perník. Pak zamířili do baru na řádně připravený absinth. Později je čekala pražská diskotéka. Z té dokonce dvojice pracháčů vysílala „přenos“ sexu přes sociální síť Snapchat. Neznámá dvojice se totiž oddávala roztouženému laškování přímo na tanečním parketu.

Ve středu ráno už Perkins nasedl do letadla a zamířil do Švýcarska. Bilzerian v Praze také nezůstal dlouho a z ruzyňského letiště odletěl do Itálie, prý aby ochutnal místní carpaccio.

Fotogalerie
61 fotografií