Bilzerian, který si libuje v pěkných a spoře oděných ženách a zbraních, není v Česku sám. A je to samozřejmě pěkná kost, kdo mu dělá společnost. Pokerový hráč do Prahy zamířil s vnadnou modelkou Lauren Blake.

S brunetkou po svém boku se nechal vyfotit vedle turisticky proslulého Karlova mostu. „Rozhodl jsem se, že dnes s Lauren Blake zamířím do Prahy,“ napsal vousatý svalovec k fotce, kterou nahrál na Instagram, Facebook i Twitter.

Na sociálních sítích je Bilzerian jako doma. Právě jejich prostřednictvím zásobuje svět snímky z neuvěřitelných večírků, střelnic i z ložnice. Že Bilzerian zdědil pohádkové jmění po svém otci, dává rád na odiv. A právě kvůli tomu je tak populární. Jenom na Instagramu ho sleduje více než 18 milionů lidí.

Bilzerian je živel, který nebere ohled na ostatní. Podařilo se mu to dokázat už i v Praze. Poté, co se natočil s fanoušky a obdivoval um levitujících pouličních umělců, totiž spatřil ve Vltavě vydru. A ta se mu tak zalíbila, že nabídl 20 tisíc dolarů (téměř půl milionu korun) tomu, kdo za ní přeplave na druhý břeh řeky.

Dobrovolník se našel hned. Do studené vody se mu nejdřív nechtělo, ale nakonec se kvůli penězům přemohl. Jenže přecenil své síly. Ve vodě se začal topit. Měl namále a mohl zemřít. Naštěstí však kolem plula loď, která ho zachránila.

Byl zatčen a hasiči ho vytáhli z vody,“ dodal Bilzerian na svém Snapchatu. Že málem kvůli jeho sázce zemřel muž, mu je evidentně jedno. Jde mu o zábavu, vzrušení a myslí si, že si penězi může koupit všechno. Jeho večer v Praze pak vypadal tak, jak všichni čekali. Popíjel v baru. Snad je na sebe pyšný...

Fotogalerie
29 fotografií