Policie nalezla na břehu řeky mrtvolu muže v značném stadiu rozkladu, kterou nebylo možné identifikovat. Steve si podle fotografií jeho oblečení, které mu Blesk.cz předložil, byl jistý tím, že nemůže jít o Karla. Jenže se šeredně mýlil...

Že tělo skutečně patří zmizelému Britovi, který se v Praze ztratil 15. listopadu, potvrdil serveru BBC jeho další bratranec Lee Cross. Právě na jeho rozlučku se svobodou Karl přijel. Namísto svatby ale bude rodina pořádat pohřeb.

Já i naše rodina jsme zničeni,“ potvrdil Lee BBC. Jakmile to zjistil Steve, zdrtilo ho to. Vydal se ale na vzpomínkovou cestu po místech, kde si s Karlem hráli ještě v době, když byli malí kluci.

„Byl jsem na procházce na šťastných místech, na které jsme měli vzpomínky, na místech, která si budu pamatovat,“ napsal Steve na svém Facebooku. K příspěvku přidal několik selfie fotek právě z míst, na kterých s Karlem dováděli.

Podle jeho výrazů je jasné, že prožívá jedno z nejbolestivějších období svého života. Na svého bratrance však nikdy nezapomene. „Karle, jsi legenda a já si tě zde budu pamatovat,“ napsal na sociální síti.

Po Karlovi zůstal tříletý syn Lenny a snoubenka Amanda. I když policie identitu nalezené mrtvoly stále nepotvrdila, rodina Karla si je jistá tím, že jde skutečně o něj. Na Prahu, hlavní město Česka, tak nebude mít vůbec hezké vzpomínky...

Kompletní přepis Stevova vzkazu Karlovi

Byl jsem na procházce na šťastných místech, na které jsme měli vzpomínky, na místech, která si budu pamatovat. Je jich jen pár, ale cením si jich. Karle, jsi legenda a já si tě zde budu pamatovat.
Kempy a všechna ta místa, kde jsme si dávali pivo a někdy i beze strachu slaňovali.
Farehamský klub mládeže, kde sis zlomil zápěstí při vztyčování totemu, chlape, ty jsi byl teda dítě! A to zábavní centrum, kde jsme šli jako děti nejdřív plavat a pak do sauny…
Parádní kopec, na který jsme jezdili z Farehamu, Bože, sjížděli jsme ho tak rychle. Když jsme jako děti pytlačili na řece, oba s našimi táty, byla taková zima, že jsme se klepali. Utíkali jsme porybným, to byla paráda.
Já jsem teď u jezera v Carronu, v oblasti, kde ses tak zamiloval do rybaření. Právě tady jsme zažili spoustu parádních nocí. KLUCI Z WEST ENDU ZŮSTANOU SILNÍ!
Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Tělo ve Vltavě, je to hledaný Brit? A jak velký nádor má Bartoška? redakce Blesk TV