Fanoušci se mají na co těšit. Triphopová Morcheeba zavítá do české metropole po dlouhých šesti letech v rámci nadcházejícího ročníku Metronome Festivalu Prague. Ten začne za dlouhých devět měsíců, konat se bude 21. a 22. června, už teď je ale jméno první velké kapely prozrazené.

Přestože je akce ještě relativně daleko, zájemci si mohou začít zajišťovat vstupenky. „Na základě různých dotazů jsme se rozhodli spustit předprodej vstupenek na další ročník Metronome Festivalu už nyní. Chceme, aby hudební příznivci měli dostatek času si účast na akci naplánovat. Jsme rádi, že si náš víkend dala do kalendáře i kapela takového jména, jakou je právě Morcheeba,“ uvedl David Gaydečka, jeden z organizátorů festivalu.

První velké jméno dalšího ročníku Metronome Festivalu: Přijede britská Morcheeba!
Autor: Metronome Festival Prague

Také čtvrtý ročník již zavedeného festivalu se odehraje na Výstavišti Praha. Fanoušci, kteří si chtějí účast zajistit už v těchto dnech, zaplatí za dvoudenní vstupenky ke stání 1350 Kč, sezení stojí 1950 korun. Jde o zvýhodněné ceny, které platí pouze do 20. září, případně do vyprodání limitované edice 2000 kusů vstupenek.