Druhý ročník výstavy Auta na náplavce, kterou pořádá největší motoristický časopis Svět motorů z našeho vydavatelství, startuje ve čtvrtek 30. srpna v 16:00. To začnou k Vltavě proudit diváci, pro něž je vstup na celé čtyři dny zcela zdarma. Včetně všech vystoupení: už dnes ve 20:00 vystoupí No Name, den co den pak vždy dva koncerty až k nedělnímu finále s Tomášem Klusem.

Ještě před No Name rozjedou velkou šou bubeníci Tam Tam Batucada s Milošem Vacíkem. Jejich program začíná ve čtvrtek v 18.00, hřmotný bubenický had projde Smíchovskou náplavkou od hlavního pódia k přívozu, pak se nalodí na parníček a zabubnují přímo uprostřed Vltavy!

Rozhovory a celebrity

Kromě aut a koncertů na vás čeká i řada celebrit, podepisovat a povídat si budou třeba dvojnásobná olympijská vítězka Barbora Špotáková (neděle 14:15) nebo horolezec Radek Jaroš, který vylezl na všechny osmitisícovky světa (neděle 11:00) a mnoho dalších.

Ve čtvrtek je výstava otevřená od 16 do 22 hodin, další dny od deseti ráno do deseti večer, jen v neděli se končí už ve 20:00.

Fotogalerie
8 fotografií
 Více o akci Auta na náplavce Čtěte ZDE