Automobilová show plná kaskadérských kousků, při které diváci tají dech, míří i do Prahy. Projekt Fast & Furious Live se během letoška představí ve 24 městech celého světa, mezi které patří i Česká republika. 

3D projekce

Kombinace neuvěřitelných kaskadérských kousků, při nichž řidiči překračují hranice možného i nemožného, speciálních efektů a nejmodernějších 3D projekcí činí z každého představení nezapomenutelný zážitek. Dvacet čtyři měst v devatenácti evropských zemích – a to je pro Fast & Furious Live teprve začátek,“ prozrazuje Rowland French, výkonný producent a umělecký ředitel akce. 

Návštěvníky čeká dvouhodinová show. Pořadatelé přitom mají vše vypočítané na milimetry tak, aby diváci žasli s otevřenými ústy. Celé vystoupení přitom ti nejlepší ze stovek uchazečů nacvičovali pouhé čtyři měsíce.

Samozřejmě nebudou chybět jak mnohá kultovní auta, na míru vyrobená přímo pro tuto filmovou ságu, tak dokonalé repliky těch největších diváckých favoritů, jako je např. Dům legendárního Dodge Chargera nebo slavný Flipcar z Fast & Furious 6. Nová show Fast & Furious Live slibuje fanouškům, že si díky ní na vlastní kůži prožijí ty nejzběsilejší scény z celé filmové série,“ prozrazují organizátoři. Více informací zjistíte tady.

Kdy? 22. září
Kde? O2 aréna
Vstupné? 1150 až 2250 korun

Trailer z filmy Rychle a zběsile 8

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na trailer Rychle a zběsile 8 youtube.com_ONE Media/BPŽ