Jízdou sanitkou do Bohnic chtěl Wolf připomenout důležité poslání festivalu, které se ale podle mnohých postupem času vytratilo. „Chtěl bych, aby si zdravá většina lidí připomněla, že mezi námi je i menšina, která má například duševní problémy, a právě proto tento festival vznikl,“ popsal dále Wolf. Akce Mezi ploty letos vstupuje do druhého čtvrtstoletí a rozhodně je na co se těšit.

Festivalu bude patřit jako obvykle poslední květnový víkend a na čtrnácti různých scénách se představí přibližně 120 kapel, interpretů, ale i divadelních souborů pro ty nejmenší z nás. Celá akce bude rozdělena hned do několika programových zón, z nichž každá osloví jinou skupinu návštěvníků.

Hvězdy hudby i místo pro rodiny

K největším hvězdám festivalu patří Vojtěch Dyk, který zde vystoupí za doprovodu kapely B-Side Band, tedy 18 špičkových instrumentalistů. Těšit se můžete také na Tomáše Kluse, pro kterého se už „Ploty“ staly srdeční záležitostí. Po desetileté pauze se na festivalu znovu objeví kapela Horkýže Slíže.

Ze Slovenska do Central Parku zamíří také pop-rocková skupina No Name, která se v Bohnicích poprvé představila loni a atmosféra její členy natolik nadchla, že neváhali s návratem. Dalším esem hlavní scény bude mnoha cenami ověnčený písničkář Ondřej Ládek, známý spíše jako Xindl X. Pro „Ploty“ je také typická velká Rodinná zóna, která bude plná divadelních pohádek, tvůrčích dílen a soutěží pro nejmladší návštěvníky a současně nabídne muziku, která oslovuje jak děti, tak rodiče.

Ceny vstupenek:

Jednodenní: 320,- Kč
Dvoudenní: 525,- Kč
Děti 6 – 15 let, jednodenní: 125,- Kč
Děti do 6 let: zdarma
Studenti, jednodenní: 250,- Kč

https://meziploty.cz/vstupenky/

Fotogalerie
9 fotografií