Celodenní zábava pro celou rodinu je jako při předchozích ročních zcela zdarma. A právě to je i důvod, proč sem každoročně vyráží stovky rodin z celé Prahy. Druhým důvodem je nespočet aktivit, které si tady mohou ratolesti zažít. Těšit se můžete nejen na řadu míčových her, ale také na ovládání malých bagrů, výtvarnou dílnu i opičí dráhu.

Ratolest Fest je součástí projektu Českého olympijského výboru. „Ratolest Fest tvoří víc než 100 interaktivních zastávek u tělovýchovných jednot, sportovních klubů, školek a organizací pracujících s malými i těmi nejmenšími,“ popisuje za organizátory akce Matěj Špiroch.

V rámci dne můžete přijít na to, jaký volnočasový kroužek svému potomkovi vybrat. „Letos přivítáme nábory malých florbalistů, stepařů, ragbistů, pěvců, fotbalistů, lakrosistů, veslařů, softbalistů, malířů, basketbalistů, chemiků, volejbalistů, golfistů, hráčů kriketu, horolezců, hokejistů, jachtařů…,“ láká Matěj Špiroch. 

Na festival doporučujeme přijít už v začátku dne. A to nejen proto, aby vaše děti stihly zažít co nejvíce atrakcí. Okolo deváté totiž bývá na nábřeží nejmenší množství návštěvníků, a tak si můžete užít zábavu i bez front. Více se o celém programu dozvíte tady.

Kdy? 26. května od 9 do 19 hodin
Kde? Rašínovo a Hořejší nábřeží
Vstupné? Zdarma

Takhle to vypadalo loni:

Fotogalerie
10 fotografií