Festival dětské módy a designových hraček mini je opět zpět. Letos nerozparádí Kotvu jako loni, ale Továrnu v Holešovicích. „Třetí jarní edice mini bude stylová. hlavní slovo na ní bude mít móda. Vyberou si holky, kluci i jejich maminky. vybrané oblečení doladí jedinečnými doplňky, ať už v podobě šperků, slunečních brýlí a batůžků nebo židliček do interiéru či kol na toulky po městě a v přírodě,“ zve na letošní ročník zakladatelka festivalu Tereza Bruthansová.

Zábava pro malé i velké

Organizátoři myslí jak na rodiče, tak i na ty nejmladší. Právě proto se můžete těšit i na bohatý doprovodný program. V pátek si můžete vyrobit korále, vlastní mini-zahrádku i si ozdobit předem upečený cupcake, který si společně s dětmi sníte. Součástí obou dní budou i módní přehlídky.

  V sobotu zase můžete své dítko zabavit ve výtvarných dílnách, zatímco mu budete vybírat stylové oblečení. Součástí bude i Montessori školka, která je určena pro celou rodinu. V rámci workshopu se tak dozvíte, jak učit své děti novým věcem zábavnou formou. Celý program si můžete prohlédnout tady.

Kdy? 11. - 12. května
Kde? Továrna, Dělnická 63, Praha 7
Vstupné? 130 korun na 1 den

Takto to vypadalo loni:

Fotogalerie
10 fotografií