Přijďte se pobavit a zároveň podpořit svou energií rozvoj mezilidských vztahů, na kterých zejména je založeno štěstí nás všech. Pojďme vytvořit na jeden den pozitivní zónu v Praze, nalaďme se na jemnější vnímání našeho světa,“ zvou organizátoři na sociálních sítích. Už to je důkazem toho, že tento festival bude jiný, než ostatní, na které jsme v metropoli zvyklí.

Festival tvoří všichni pro radost, organizátoři i účinkující bez jakéhokoli nároku na honorář. A právě proto je festival přístupný všem bez nutnosti platit vstupné. Louka se zaplní desítkami lidí, kteří mají náladu zastavit se, odpoutat se od shonu všedního dne a vychutnat si doušky pohody společně s dalšími otevřenými lidmi. 

Video
Video se připravuje ...

Poslechněte si kousek neposlouchatelné hudby Eva Fornálová

Hippie ráz této akce je znát i ze sociálních sítí. Zatímco jiní pořadatelé představují program s předstihem, Spolufest postupně uveřejňuje jednotlivé vystupující. Prozatím se můžete těšit na koncerty, tanec za doprovodu bubnů, meditaci, setkání se šamankou i na kruhy sdílení. Celý program, který ještě organizátoři doplní, objevíte tady.

Kdy? V sobotu 5. května od 11 do 22 hodin
Kde? Centrální park Pankrác
Vstupné? žádné/ dobrovolné

Fotogalerie
16 fotografií