V pondělí se můžete vypravit třeba na výstavu hraček první republiky. Prohlédněte si detailně, s čím si hráli naši dědové a babičky. Součástí výstavy je i velký stůl, na kterém si můžete sami poskládat stavebnici Merkur, která tehdy byla velkým hitem mezi dětmi. Více informací objevíte tady.

Kdy? Nejen v pondělí
Kde? Grabova vila, Libeň, Praha 8
Vstupné? žádné

Hračky první republiky
Autor: Eva Fornálová

V úterý si můžete poslechnout vyprávění nejslavnější české dokumentaristky Heleny Třeštíkové. Na přednášce na Pedagogické fakultě UK prozradí, jak zachycovat život druhých. A možná i prozradí něco ze svého soukromí. Více informací objevíte tady.

Kdy? V úterý od 17 do 20 hodin
Kde? Magdalény Rettigové 4
Vstupné? žádné

Přednáška s Helenou Třeštíkovou
Autor: Koláž Blesk Praha

Ve středu si můžete navodit léto. V komunitním centru Kotlaska chystají večer táborových písní. Na kytaru bude hrát absolventka konzervatoře a zkušená tábornice Markéta Štěpánková, se kterou zapomenete, že je venku pod bodem mrazu. Více informací objevíte tady. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Kdy? Ve středu od 18 do 20 hodin
Kde? Kotlaska, Praha 8
Vstupné? chuť si zazpívat

Kotlaska
Autor: Kotlaska

Ve čtvrtek se můžete vydat na Černý Most. V obchodním centru si totiž můžete prohlédnout výstavu Svět očima lékařů bez hranic, kteří zachraňují životy v Afghánistánu a Etiopii. Více informací objevíte tady.

Kdy? Ve čtvrtek celý den
Kde? OC Černý Most
Vstupné? žádné

Lékaři bez hranic
Autor: Lékaři bez hranic

V pátek se můžete vypravit do kostela svatého Františka z Assisi na mši ke cti svaté Anežky České. Mši u Karlova mostu doprovodí i pěvecký sbor za doprovodu zvuku varhan. Více informací objevíte tady.

Kdy? V pátek od 18 hodin
Kde? Křížovnické náměstí
Vstupné? žádné

Rytířský řád Křižovníků s červenou hvězdou
Autor: facebook Rytířský řád Křižovníků s červenou hvězdou