V rámci oslavy prvních Vánoc ve Werichově vile mohli Pražané zhlédnout světelnou show, která by mohla dle návštěvníků konkurovat video-mappingům Signal festivalu. „Bylo to ohromující. Perfektní hudba i obraz. Ještě lepší než festival světel,“ chválila akci pro Blesk.cz návštěvnice Patrície. Ta se vydala na akci společně se svými dětmi.

A právě nejmenší diváci si akci užili nejvíce. Důkazem toho bylo nejen hlasité odpočítávání promítání, ale také obrovský křik a aplaus po pár minutách, kdy světelná show skončila. „Bylo to mega supr,“ chválila akci malá Terezka.

Takto projekce vypadala:

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na celý video-mapping Eva Fornálová

Původně ale měl být tento video-mapping o pár měsíců dříve. „Video-mapping byl plánován na slavnostní otevření Werichovy vily. To se však konalo v létě, kdy je pozdě tma... A tak jsme se rozhodli odložit projekci na vhodnější období, aby si ho mohly užít i rodiny s dětmi,“ prozradila ředitelka Werichovy vily Petrana Slámová.

Téma bylo jasné a to proměna vily v průběhu času,“ vysvětlovala námět. K vidění tak byla původní koželužna, která se proměnila až do dnešní podoby vily. Pokud jste o projekci přišli, nezoufejte. 

Fotogalerie
23 fotografií