Festival cirkusu, na kterém rozhodně drezuru zvířat neobjevíte, Letní Letná oslaví v roce 2018 svůj patnáctý ročník. A už nyní prozradila své první gratulanty, kteří ukáží své umění na Letné. Poprvé se Česku představí francouzští snílci Baro d’Evel Cirk Cie s představením Bestias.

Aktuální představení Bestias, které v létě přivezeme, jsme poprvé viděli na zahraničním festivalu ve Francii,“ prozradila za organizátory Letní Letné Lucie Čunderliková.

Dalšími vystupujícími, které organizátoři prozradili, budou známí adrenalinoví dobrodruzi Cirque Inextremiste, kteří opět představí show, při které vám bude běhat mráz po zádech. Ty jste mohli v Česku už vidět před pár lety. A už tehdy měli zcela vyprodaný večer.

Vstupenky už teď

Další jména účinkujících budou známa až na jaře. I přes velký předstih předprodejů doporučujeme nečekat do léta. To už bývají lístky na většinu představení vyprodané. 

Kromě dvou účinkujících už je dnes jisté, že do Prahy přijedou čtyři velké zahraniční soubory. „Letos budeme v podstatě ve vlajkách Francie,“ svěřila Čunderliková. Těšit se také můžete na velkolepé zahájení a nebudou chybět ani české soubory, které jsou představiteli novocirkusové scény.

Podívejte se na zahájení z loňska:

Fotogalerie
10 fotografií