V sedm hodin večer, kdy se otevřely brány velkého sálu Lucerny, už sahaly několikasetmetrové fronty až na Václavské náměstí. Někteří tady čekali i hodiny předem, aby ukořistili ta nejlepší místa úplně vepředu před pódiem.

Dlouhé fronty si vystáli i opozdilci, kteří přišli těsně před předkapelou Thom Artway, která nastoupila na prkna Lucerny hodinu a půl po otevření. „Na co tady ti lidé stojí,“ vyptávali se kolemjdoucí s úžasem. 

Jakmile odehrál Thom Artway, diváci netrpělivě přešlapovali více než půl hodiny. Pokusy o přilákání kapely na velké ovace a křik nezabraly. Islandští Kaleo nastoupili přesně na čas, v půl desáté večer se Lucernou rozezněly první tóny.

Celý koncert odstartoval písní Broken Bones, kterou pomalu, ale jistě dostali členové kapely sál do varu. Fanoušci celou dobu tleskali do rytmů, poskakovali a po každé písni hlasitě aplaudovali.

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z koncertu Eva Fornálová

Jsem neskutečně šťastná, že jsme se sem dostali. Ještě, že se to přesunulo z Roxy sem. Je to bomba,“ těšila se fanynka Anežka, která sice neukořistila ta nejlepší místa s výhledem na kapelu, ale i tak si koncert užila.

Lucerna se takřka třásla v základech, jakou radost měli fanoušci z koncertu. Zvlášť, když došlo na tu nejoblíbenější písničku, která má na Youtube přes 83 milionů zhlédnutí. To nejlepší si Kaleo nechali takřka nakonec – Way Down We Go, kterou si zpíval celý sál.

Fotogalerie
37 fotografií