Krátce po sedmé hodině večerní přivítal v nejvyšším patře Paralelní Polis Petr Jedinák několik desítek návštěvníků, kteří si nechtěli nechat ujít fotografovu kontroverzní výstavu zdobení v rozkroku. „Chtěl bych poděkovat všem modelkám a hlavně Mílovi, který kreativně pojednal každou k**dičku speciálním způsobem. A proto to není nuda, když se na ty fotky podíváte,“ prozradil fotograf.Po úvodní řeči přišlo na řadu něco nečekaného. Modelka, která byla i jednou z vystavovaných, předstoupila před návštěvníky, sundala si kalhotky a s roztaženýma nohama si sedla na židličku.

Ukážu vám dnes takzvané uzavření,“ prozradil s úsměvem piercer a sadista Míla Bugtcher s jehlou v jedné ruce a s dezinfekcí v druhé. Ten představil návštěvníkům nevídanou show, při které lidé sledovali nejen sešívání modelčina rozkroku, ale také její výrazy, aby zjistili, zda je opravdu proces tak bolestivý, jak si myslí. 

Podívejte se, jak si to modelka „užila“:

Video
Video se připravuje ...

Šití rozkroku vyrazilo lidem dech. Eva Fornálová

Zděšení návštěvníci

Na co jsi mě to vzala,“ šeptala rozpačitě návštěvnice s očima upřenýma na modelku. „Tomu se říká umění,“ odpovídala jí kamarádka. Během sešívání se tak v půlkruhu diváků rozléhal nejrůznější šepot, který rozebíral stud modelky přes bolest z jehel v rozkroku.

Samotná výstava nabízí jedinečný pohled na nejrůznější pojednání piercingů ve vagině. Zatímco na jedné fotografii jsou stydké pysky úplně sešité a na fotografii vidíte jen jemnou čárku, která končí jak květina ochlupením, na další si můžete prohlédnout několik zabodnutých a zatočených spínacích špendlíků.

Výstava bude k vidění v Paralelní Polis až do 22. listopadu. Více informací k výstavě se dočtete tady.

Fotogalerie
21 fotografií