„Omlouváme se, že musíme termín koncertu odložit. Moc se na vás těšíme v listopadu a děkujeme za vaši podporu, která je pro nás vším,“ sdělila fanouškům kapela The Kooks na sociálních sítích.

A tak, pokud jste si vzali na 26. května volno, přesuňte si ho na 11. listopadu. „Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín, ” vyjádřil se k novému termínu vydání management britské indie popové hvězdy. 

Kapela v Praze představí nejen staré známé hity jako Bad Habits a Naive, ale také písně z nejnovější desky The Best...So Far.

Nejlepší kapela Británie

The Kooks vznikli v roce 2004 v jihoanglickém Brightonu. Narozdíl od jiných kapel, které se dlouho šplhají vzhůru, bylo o The Kooks velmi rychle slyšet. Pouhé tři měsíce po založení kapely je ve své stáji přivítali Virgin Records, u kterých vyšlo debutové album Inside In/Inside Out (2006).

We've made a video for Broken Vow! Head to @vevo_uk to check it out! #TheKooks #BrokenVow #Video

Příspěvek sdílel uživatel @thekooksmusic,Srp 7, 2017 v 9:50 PDT

Právě tahle deska měla mezi posluchači obrovský úspěch. V Británii se
deska potáhla hned pětinásobnou platinou, v Irsku dvojnásobnou, platinový status získala i v Austrálii. Toho samého roku se pak The Kooks stali nejlepší kapelou Velké Británie a Irska v MTV Europe Music Awards, následovala nominace v prestižních The Brit Awards.

Přestože se kapela považuje sama za popovou, veřejnost si ji zařazuje jako indie pop rockovou. Řada písniček je však mimožánrová. The Kooks tak zasahují i do do reggae, ska, britpopu a nejnověji funku, soulu i hip-hopu.

Předskokany při listopadové show bude alternativní pop kapela Lake Malawi. Tahle energická chlapecká čtveřice vznikla v roce 2013. V minulosti měla možnost být předskokanem Mika. Slyšet jste ji mohli ale také na Colours of Ostrava nebo Rock for People.

Více informací ke koncertu získáte z události na Facebooku.

The Kooks míří do Prahy. Poslechnout si je můžete už v listopadu.
Autor: The Kooks