Přestože byl koncert na pontonu naplánován dle události na Facebooku už v 19 hodin, první tóny od kapely Cold Cold Nights slyšeli návštěvníci až o hodinu později. Během první písničky přišel největší nával. Plno ale nebylo jen na plováku.

Ti, kteří nepotřebovali vidět hudebníky zblízka, si vystačili s poslechem hudby z mostu. Jiní zase dali přednost pohodlí v trávě na doslech. Z ostrova však přes zeleň kapelu vidět není.

Nejlépe pak na tom byli ti, kteří si zabrali už v 19 hodin místo na lavici u stolu, nebo romantici, kteří se rozhodli strávit večer na šlapadlech. Pomalu ale jistě se totiž většina vozítek z centra Vltavy sjela k pontonu, aby zjistila, odkud se tak úchvatná hudba line.

Video
Video se připravuje ...

Koncert Cold Cold Nights Eva Fornálová

Přestože vystupovala pro většinu neznámá česká indie kapela Cold Cold Nights, rázem měla stovky posluchačů. Ti si mohli užít jak staré známé odrhovačky, tak písně z nejnovějšího alba, kterému nechyběly emoce. „Je to ohromující,“ hodnotil večer cizinec Matthew. Toho na ostrov přilákala hudba, kterou slyšel už na začátku mostu Legií.

Pokud vás zajímají další koncerty, podívejte se na oficiální stránky Letňáku.

A na závěr si prohlédněte fotografie z koncertu:

Fotogalerie
27 fotografií