Celý festival vznikl dle Yemiho, který akci založil, naprosto spontánně. „S mým kámošem Davidem jsme si na cestách po světě uvědomili, jak jsou lidé venku otevření, usměvaví, komunikativní a jak neuvěřitelně pozitivně to na nás působí. Takže jsme začali točit takový video deník z našich cest na youtube, kde jsme chtěli ukázat, že když spolu lidé komunikují, baví se, může je to jedině obohacovat, přinášet nové myšlenky, nápady a inspirace,“ rozpovídal se zakladatel.

Přestože se tady mohli návštěvníci setkat i se svými oblíbenými youtubery, akce se s Utuberingem, který byl čistě o těchto mladých hvězdách internetu, srovnávat nechce. Zatímco na Utuberingu byly i děti, které v tlačenicích omdlévaly, tento víkend se nic takového nekonalo. Naopak. Atmosféra byla uvolněná a všichni si akci pochvalovali. „Je to tady super,“ těšil se Adam, který byl na akci podruhé.

Čtyři oddíly vyrobené z kontejnerů nabídly sekci Spirit zone, kde si mohli návštěvníci zažít kurz přežití a vytvořit si vlastní originální kus oblečení. Další část patřila dívkám a líčení. V digi zóně se našli fanoušci her a ve fit zóně milovníci sportu.

A pokud jste promeškali první den, nezoufejte. Zatímco loni byl festival jednodenní, letos probíhá celé dva dny. V neděli bude vrcholit křestem nového alba Dary Rolins.

Podívejte se na fotografie z akce:
Fotogalerie
48 fotografií