Gregory Alan Isakov se opět vrátil do Prahy. Naposledy jej mohli jeho fanoušci zažít v Lucerně, kde vystoupil jako předskokan proslulého Passengera. Už tehdy, kdy z něj byl dav nadšený, bylo jasné, že se mu tady povede vyprodat koncert.

Večer zahájil po sedmé hodině večerní Leif Vollebekk. Zpěvák přecházel od kytary ke klávesám, u kterých se, jak je jeho zvykem, vlnil jako had. Na pódiu se ale moc neohřál. Po půl hodině dozpíval a vydal se do backstage.

Další půl hodinu se scházel zbytek fanoušků, kteří ukořistili lístky. Koncert na Isakova byl totiž záhy vyprodaný. V devět hodin večer přišla na pódium hlavní hvězda večera. A ne sama. Gregoryho doprovázelo hned několik hudebníků. K jeho hlasu s kytarou se tak přidala basa, housle, banjo a bicí, které dodaly na drivu hudby.

Fanoušci folku jásali. Zvlášť, když se v průběhu večera měnilo podání. V jeden moment se zpěvák s kapelou seskupil kolem retro mikrofonu, při kterém si zazpívali vícehlasně dvě písně. A ti, kteří si zoufali, že byl předskokan Vollebekk na pódiu krátce, dostali šanci si ho znovu poslechnout. Gregory ho totiž na pár písní přizval k sobě.

Poslechněte si pár písní z večera:

Fotogalerie
36 fotografií