Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Láska kvete i v zimě: Tipy, kam v lednu na rande v Praze

/
  • Chcete strávit se svou drahou polovičkou hezký čas? Máme pro vás tipy, kam vyrazit v Praze na rande i v lednu.
    6. ledna 2017 ● 12:00

    Zima randění moc nepřeje. Ale nezoufejte. I v lednu se můžete seznámit a nemusíte se trápit, že si na schůzku musíte počkat až do jara. Redakce Blesk Praha pro vás vybrala deset míst, kam se vydat na první rande.

  • 1.

    Nakrmte labutě

    Krmení labutí má své kouzlo nejen v létě. Řekli bychom, že v zimě na sněhu to má ještě větší kouzlo. Kupte si svařák nebo kávu s sebou a vyrazte k Vltavě. Jen nezapomeňte na tvrdé pečivo, a pokud máte doma ještě nějaké zbytky vánočky, tak ty si raději nechte. Labutím byste jimi jen ublížili.
    Labutě nejsou popelnice. Nenoste jim plesnivé pečivo.
    Autor: Eva Fornálová
  • 2.

    Zabruslete si

    Pokud nejste ten typ, co rád sedí v kavárně na zadku, vyrazte na večerní bruslení. Kluzišť se v metropoli nabízí hned několik. Doporučujeme Ovocný trh, Vítězné náměstí nebo střechu Galerie Harfa.

    Bruslení na Vítězném náměstí
    Autor: ČTK
  • 3.

    Pozorujte hvězdy

    Vydejte se na Petřín. Ovšem ne na rozhlednu, ale do Štefánikovy hvězdárny. Sledováním nebeských těles určitě druhé polovičce učarujete. Od úterý do pátku můžete observatoř navštívit od šesté do osmé hodiny večerní. A nebo se sem vydejte o víkendu mezi jedenáctou dopoledne a osmou večer.

    Sledování hvězd – ilustrační fotka
    Autor: ČTK
  • 4.

    Bobujte

    A u Petřína zůstaneme. Využijte počasí, dokud je Praha ještě bílá. Vezměte si boby a nebo alespoň igelitku. Na takové rande určitě nezapomenete. Důkazem toho vám budou ještě nějaký ten pátek modřiny na zadku.

    Zabobujte si na Petříně.
    Autor: ČTK
  • 5.

    Za zvířaty do zoo

    Máte rádi zvířata a nemáte zrovna v lásce lidi? Tak vyrazte do pražské zoo. V tuhle dobu, kdy se teploty pohybují pod bodem mrazu, se nemusíte bát tlačenic u výběhů. A když vám bude opravdu zima, můžete se schovat v některé z restaurací a nebo taky v krytých vyhřívaných výbězích zvířat.

    Vyrazte do zoo.
    Autor: Karel Kopáč
  • 6.

    Do skleníku

    Mrznou vám ruce a máte chuť si při první schůzce sundat čepici a šálu, aby si vás mohl druhý prohlédnout? Vydejte se do skleníku. A to buďto do Botanické zahrady Univerzity Karlovy v ulici Na Slupi 16, nebo do velké botanické zahrady v Troji.

    Skleník Fata Morgana
    Autor: Facebook/ Botanická zahrada hl. m. Prahy

  • 7.

    Procházka na Hvězdě

    Nebo se chcete jen tak držet za ruce a užívat si pohledu na zmrzlou krajinu? Tento pohled zažijete jistě v Oboře Hvězda. Pokud navíc budete mít štěstí, můžete spatřit i srny, které se tam pasou.

    Romantická procházka v Oboře Hvězda je ideálním místem na randění.
    Autor: Martina Neckářová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy