Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Praha odpálí novoroční ohňostroj. Odkud budete mít nejlepší výhled?

/
  • Novoroční ohňostroj se vrací na Letnou.
    1. ledna 2017 ● 06:00

    Novoroční ohňostroj bude v Praze odpálen 1. ledna z Letenských sadů v šest hodin večer. Trvat bude jedenáct minut. Nejlépe viditelný by měl být z Dvořákova nábřeží, Mánesova nebo Čechova mostu. Možnost pozorovat světelnou show budete mít také z Letenské pláně. Přinášíme vám podle nás osm nejlepších míst ke sledování.

  • 1.

    Karlův most

    Pokud máte rádi tlačenici, vydejte se na Karlův most. Sice tu bude i plno turistů, ale naskytne se vám jeden z nejlepších vyhledů, ke kterému nebude chybět ani hudební doprovod.
    Karlův most
    Autor: Karel Kopáč
  • 2.

    Dvořákovo nábřeží

    Dalším místem, odkud uvidíte jedinečnou podívanou, je Dvořákovo nábřeží. Věděli jste, že letoštní ohňostroj nese název Praha – dynamická? Bude totiž obsahovat takřka 4800 pyrotechnických výstřelů, 236 efektů včetně laserové show a 1200 elektronických povelů.
    Dvořákovo nábřeží
    Autor: Karel Kopáč
  • 3.

    Čechův most

    Většina mostů v Praze by měla být ozvučena. A tak další skvělou volbou ke sledování novoroční nádhery bude Čechův anebo Štefánikův most.
    Čechův most
    Autor: Karel Kopáč
  • 4.

    Letná

    Ačkoli ohňostroj odpalují z Letné, sledovat jej bude možné i z Letenské pláně.
    Letenská pláň
    Autor: Karel Kopáč
  • 5.

    Mánesův most

    Mánesův most bude jednou z nejlepších voleb, kam 1. ledna vyrazit. Právě odtud má být nejlepší výhled na novoroční ohňostroj. Stejně tak jako na dalších mostech tady nebude chybět hudební doprovod. A pokud snad budete jinde, stačí si ho naladit v rádiu.
    Mánesův most
    Autor: Karel Kopáč
  • 6.

    Petřín

    I z místa zamilovaných bude velmi dobrý výhled. Určitě lepší než rok předešlý. Na loňský ohňostroj na Vítkově si lidé právě kvůli špatné viditelnosti stěžovali. Letenská světelná show by tak už měla být vidět i odtud.  
    Petřín
    Autor: Karel Kopáč
  • 7.

    Riegrovy sady

    Bydlíte na Vinohradech? Tak se vydejte do Riegrových sadů. Odtud si užijete velkolepou podívanou. Je tady totiž jeden z nejhezčích výhledů na Letnou.
    Riegrovy sady
    Autor: Karel Kopáč
  • 8.

    Vítkov

    Tak odtud se to odpalovalo loni. A aby ohňostroj viděli i ti, kteří nežijí v okolí Vítkova, přesunul se právě na Letnou – tedy na místo, které je viditelné z více úhlů metropole i z Vítkova.
    Vítkov
    Autor: Karel Kopáč

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy