Kdo je záhadný muž vedle primátorky Adriany Krnáčové, šeptali si lidé v sále. O nového přítele se ale nejedná. Garde jí přišel dělat šéf Dopravního podniku hlavního města Prahy (DPP) Martin Gillar. 

„Paní primátorka mě požádala, zda bych ji doprovodil na ples, a já souhlasil. Sólo tanec bylo překvapení,“ řekl Blesk.cz ředitel DPP Martin Gillar. „Jsem rád, že dopravní podnik je pro paní primátorku ze všech pražských firem na prvním místě,“ dodal ředitel.

Rozparek »Na Angelinu«

Na společenskou událost jako je ples je nutné se vhodně obléct. Dámy proto přišly v dlouhých robách, pánové ve smokingu. Za elegantní dámu byla samozřejmě i vládkyně Prahy. Pro večer zvolila šaty s rozparkem u pravé nohy. „Šaty jsem si navrhla sama, ušil mi je můj kamarád,“ prozradila pro Blesk.cz Krnáčová. Nechala se snad isnpirovat slavnou holywoodskou herečkou Angelinou Jolie?

Nechala se primátorka inspirovat hollywoodskou hvězdou?
Autor: Petr Novotný
Celým ečerem provázel Václav Postránecký s krásnou Vendulou Příhodovou.Na letošním plese zahrál mimo jiné Symfonický orchestr hlavního města Prahy FOK s dlouhou historií. Nechyběl ani Český národní symfonický orchestr a speciálními hosty byla například Monika Absolonová, Debbi, Hamleti nebo Smooth Jazz Band. 

Reprezentační ples hlavního města Prahy je každoroční veřejně přístupnou událostí. Vstupenka na akci stála 490 Kč. Pokud jste nepatřili k pozvaným hostům, za pití a občerstvení jste si museli zaplatit. Deci vína se pohybovala od 50 do 60 korun, velké plzeňské pivo vyšlo 65 korun, malé 35 Kč. Zajímavý byl také placený raut. Vedle chlebíčků a jednohubek si lidé mohli objednat například klasický řízek s kaší.

Fotogalerie
19 fotografií